Tüm Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo!
Blog

Stand Mikser Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Easy Chef Stand Mikseri 1300W

Mutfakta vakit geçirmeyi, yeni tarifler denemeyi sevenler, pratiklikten zevk alan ve hazırladığı lezzetin ustanın elinden çıkmış gibi olmasını isteyen bireyler için stand mikserler mutfaktaki en büyük yardımcılarıdır. Çırpmak, yoğurmak ya da karıştırma gibi vakit alan ve ve büyük efor gerektiren işlemleri kolayca yapılması ve mutfakta geçirilen zamanın daha konforlu ve  eğlenceli olması için stand mikserleri mutfakta geçirdiğiniz zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Stand mikser seçimi yapmadan önce ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi belirlemek oldukça önemli. “Stand Mikser Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?” başlıklı bu yazımızda sizler için stand mixer seçerken dikkat etmeniz gereken püf  noktaları derledik. İyi okumalar!

Stand Mixerin Türünü Belirleyin!

Stand mikser seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken ilk nokta; hangi işlevlere sahip olan bir miksere ihtiyacınız olduğunu belirlemek.  Sadece çırpma işlemi yapan bir stand mixere ihtiyacınız var ise temel modeller sizin için ideal bir seçenek olacaktır.  Satın alacağınız ekipmanın pek çok özelliğe sahip olmasını yani daha profesyonel bir ürün olmasını istiyorsanız multi-fonksiyonel bir ekipman tercih edebilirsiniz.

Yui Ailesi’nin çok yönlü ürünü Yui M-120 Multi-Fonksiyonel Stand Mikser; çırpma, yoğurma, karıştırma başlıkları; kıyma ekipmanı ve blender gövdesi ile mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Kıvamında kekler pişirmek, lezzetli ekmekler, çörekler ve kurabiyeler hazırlamak için Yui Multi- Fonksiyonel Stand Mikser ile ihtiyacınız olan profesyonel dokunuşları yapabilirsiniz.

Stand Mixerin Güç Kapasitesini Belirleyin!

Güçlü bir stand mikser satın almak mutfakta geçireceğiniz zamanı azaltacaktır. Mikser çeşitleri pek çoğu ortalama olarak 1000 – 1200 Watt aralığında bir güce sahiptir. Mikserinizin kapasitesinin yeterli olmaması; arzu ettiğiniz kıvamda kek, ekmek, kurabiye gibi lezzetler hazırlamanızı zorlaştıracaktır.

1300 Watt gücü sahip olan Yui M-120 Multi-Fonksiyonel Stand Mikser yüksek performansı mutfakta sizlere büyük kolaylık sağlar. Stand Mikserin klasik işlevleri olan karıştırma, çırpma ve yoğurma işlemlerini kısa sürede yapmanızı sağlayan Yui M-120’nin kıyma aparatı ile kıymalarınızı, sucuklarınızı, içli köftelerinizi hazırlayabilir; blender haznesi ile lezzetli ve renkli smoothieler hazırlayabilirsiniz. 6 kademeli hız ayarına sahip olan Yui Multi Fonksiyonel Stand Mikser ile hazırlayacağınız hamura özel  çırpma, yoğurma  ve karıştırma işlemi uygulayabilirsiniz.

Stand Mikserin Aksesuarlarına ve Özelliklerine Dikkat Edin

Satın almayı düşündüğünüz tezgah üstü mikser modelinin aksesuarlarına ve özelliklerine dikkat edebilirsiniz. Çırpma, yoğurma ve karıştırma uçları yetersiz olan ürünler hazırlık sürecinizi zorlaştıracaktır. Yui Stand Mixer çeşitlerinin sahip olduğu çırpma başlığı ile krema kek hamuru ya da krep; karıştırma başlığı ile kurabiye, poğaça hamuru ve yoğurma başlığı ile de ekmek, pizza hamuru, turta hamuru hazırlayabilirsiniz.

Çanağın Hacmi Geniş Olmalı!

Stand mikserinin motor gücü, aksesuarları kadar çanak hacmi de mikser için önemli bir belirleyici  faktördür. Geniş hacme sahip olan mikser çanakları, daha kolay kullanım ve daha geniş alan sağlamaktadır. Standart stand mikserleri 4 litreli hacme sahiptir. Yui M-122 Easy Chef Pro Stand Mikser  6  litrelik çanak hacmi ile kolay kullanım imkanı sunar.

Yui Ailesi’nin sevilen üyesi olan Stand Mixerlerimiz ile tanışmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Satıldı
  • Nakliye
Click outside to hide the comparison bar
Compare